Einde reactietermijn

De staatscommissie heeft haar inhoudelijke werkzaamheden inmiddels afgerond en is nu bezig met de opstelling van het Eindrapport. Dat zal in december worden gepresenteerd. Het is inmiddels niet meer mogelijk om via deze website een bericht aan de staatscommissie te sturen of te reageren op de beide eerdere publicaties van de staatscommissie.

Het secretariaat van de staatscommissie is gehuisvest bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Heeft u een vraag? Stuur dit dan via onderstaand formulier.

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een bericht sturen aan de staatscommissie parlementair stelsel. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw bericht.

Maximaal 5000 karakters

U kunt 1 bestand meesturen van maximaal 5 MB

Aanspreekvorm

Wij willen u in ons antwoord graag op de juiste manier aanspreken.

Ik ontvang graag bericht als het eindrapport beschikbaar is

U kunt hier aangeven of u na verschijnen van het eindrapport van de staatscommissie parlementair stelsel, daarvan bericht wilt ontvangen

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De staatscommissie parlementair stelsel gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

De staatscommissie parlementair stelsel gebruikt uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn uw vraag te beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

De staatscommissie parlementair stelsel gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden. Uw vraag wordt door medewerkers van het secretariaat beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

De staatscommissie parlementair stelsel vernietigt uw gegevens uiterlijk op het moment dat de staatscommissie haar werkzaamheden heeft beƫindigd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *